Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χουάνγκ: «Είμαι ευτυχισμένος, θέλω το 48ο πρωτάθλημα» (video)

Χουάνγκ: «Είμαι ευτυχισμένος, θέλω το 48ο πρωτάθλημα» (video)
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 13:26

Ενθουσιασμένος που αποτελεί μέλος του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος, μάλιστα, έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος με τον Θρύλο!

Αρχικά, ο 26χρονος χαφ δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έγινε μέλος αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Ξέρω, ότι είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Πάντα όνειρό μου ήταν να παίξω στην Ευρώπη, από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Επίσης, θέλω να παίξω για τον τίτλο, για το 48ο τρόπαιο πρωταθλήματος. Για αυτό αποφάσισα να έρθω εδώ, τόσο απλό ήταν για μένα». Και πρόσθεσε: «Ρώτησα αρκετούς ανθρώπους για το σύλλογο και τη χώρα. Συμβουλεύτηκα τον Πάουλο Μπέντο, που ήταν προπονητής του Ολυμπιακού και μου είπε αρκετά καλά πράγματα για την ομάδα, τους οπαδούς και τη χώρα. Δεν μου είπε τίποτα αρνητικό. Έτσι ήταν πιο εύκολο να έρθω».

Όσο για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά; Είπε: «Δεν ξέρω, δυσκολεύομαι να περιγράψω τον εαυτό μου ως παίκτη, όμως θα το δουν οι φίλαθλοι αμέσως μόλις πατήσω στο γήπεδο. Όσο πιο πολλά παιχνίδια παίζω, τόσο πιο πολύ θα με αγαπούν οι οπαδοί. Είμαι σίγουρος για αυτό».

Δείτε το βίντεο, με τις δηλώσεις του:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης