Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προτάθηκε ο Λάρσον! (video)

Προτάθηκε ο Λάρσον! (video)
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 15:56

Στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσης φαίνεται πως βρίσκεται ο Τζόρνταν Λάρσον, γιος του θρυλικού Χένρικ Λάρσον! Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που κοστολογείται στα 8 εκατομμύρια ευρώ και είναι ελεύθερος!

Και είναι ελεύθερος γιατί αποφάσισε να «ενεργοποιήσει» την απόφαση της UEFA και να λύσει το συμβόλαιό του με την Σπαρτάκ Μόσχας! Είναι 25 χρονών, παίζει στην κορυφή της επίθεσης αλλά και ως δεύτερος φορ και έχει πολύ καλά στοιχεία. Και είναι αριστεροπόδαρος.

Είναι μία περίπτωση που λέγεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας πως δεν είναι εύκολη υπόθεση αν αποφασίσει να ασχοληθεί ζεστά. Μάλιστα, να ισχύει η πληροφορία που θέλει και τον Τικίνιο Σοάρες και τον Αχμέντ Χασάν να αποχωρούν, τότε ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί και για επιθετικό. Και ίσως σε αυτό πλαίσιο είναι και το θέμα Λάρσον...

*Η φωτογραφία είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Τζόρνταν Λάρσον στο Instagram.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης