Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

AS: «Ο Κορμπεράν προτεραιότητα του Ολυμπιακού»

AS: «Ο Κορμπεράν προτεραιότητα του Ολυμπιακού»
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 17:37

Μόνο… μυστικό δεν είναι, ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν το νέο τους προπονητή και φέρεται να έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Κάρλος Κορμπεράν. Σύμφωνα με την «AS», μάλιστα, ο Ισπανός κόουτς αποτελεί προτεραιότητα των Πειραιωτών!

Η έγκυρη ισπανική εφημερίδα, αφού επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Θρύλου για τον 39χρονο τεχνικό, προχωράει το θέμα… παρακάτω. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον πρώην βοηθό του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, τις επόμενες ώρες αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το πρώην προπονητή της Χάντερσφιλντ!

Να σημειωθεί, ότι ο Κορμπεράν έδειξε πολύ καλά δείγματα στην Αγγλία και την Championship, φτάνοντας έως τον τελικό ανόδου στην Premier League με την Χάντερσφιλντ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης