Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε καλό δρόμο του Μπάρντι, κοντά στα πέντε εκατ. η μεταγραφή!

Σε καλό δρόμο του Μπάρντι, κοντά στα πέντε εκατ. η μεταγραφή!
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 19:12

Σε μεγάλη κινητικότητα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όσον αφορά τη μεταγραφική του ενίσχυση. Στην Ισπανία, τις τελευταίες ώρες κάνουν λόγο για συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με την Λεβάντε, για την απόκτηση του Ένις Μπάρντι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Θρύλος έδωσε τα χέρια με την Λεβάντε για τον 27χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό, με ένα deal κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ! Για την ακρίβεια, οι Πειραιώτες προσφέρουν στους Ισπανούς τρία εκατομμύρια ευρώ και στη συνέχεια, μπόνους 1,5, προκειμένου να κάνουν δικό τους το σπουδαίο «10άρι».

Σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεγάλης μεταγραφής, με έναν πολύ ποιοτικό επιτελικό χαφ, με ποιότητα, εξαιρετική ντρίμπλα και δημιουργία. Στοιχεία, που όπως φαίνεται, λείπουν από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης