Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ynet: «Σπουδαίο αστέρι ο Λάιντνερ, ηχηρή η μεταγραφή του»

Ynet: «Σπουδαίο αστέρι ο Λάιντνερ, ηχηρή η μεταγραφή του»
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 20:47

Η ιστοσελίδα «ynet» ήταν αυτή που αποκάλυψε τη μετακίνηση του Ντόρον Λάιντνερ στον Ολυμπιακό. Και αφού ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, το εν λόγω Μέσο έκανε εκτενές αφιέρωμα στον νεαρό αριστερό μπακ του Θρύλου!

Μεταξύ άλλων, στο αφιέρωμα της, η «ynet» υπογραμμίζει: «Δύο ονειρεμένα χρόνια: πως ο Λάιντνερ, μετατράπηκε από… άγνωστος παίκτης σε σπουδαίο αστέρι, που πραγματοποίησε την πιο ηχηρή μεταγραφή στο ισραηλινό ποδόσφαιρο.

Ο διεθνής μπακ, είναι μόλις 20 ετών και θα μπορούσε να παίζει αυτή τη στιγμή στην ομάδα νέων της Χάποελ Τελ Αβίβ. Πέτυχε, ωστόσο, ένα ονειρεμένο συμβόλαιο και έγινε το πιο… καυτό όνομα στο ποδόσφαιρο της εποχής μας, λειτουργώντας αθόρυβα. Με δουλειά, συνεχίζει να βελτιώνεται. Διέπρεψε στις Εθνικές ομάδες και έγινε βασικός στην ενδεκάδα του Ισραήλ. Πλέον, είναι στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό, ένα από το μεγαλύτερα deal που έγιναν στο ισραηλινό ποδόσφαιρο.

Ο Λάιντνερ ανθίζει, βρίσκεται σε άνοδο. Το καλοκαίρι που πέρασε, ήταν γεμάτο θετικές εκπλήξεις για αυτόν. Φλέρταρε με μια σειρά από μεγάλα ονόματα και υπήρξε μεγάλη ζήτηση για αυτόν. Αυτό που ώθησε πολλές ομάδες να ασχοληθούν μαζί του, ήταν κυρίως οι εμφανίσεις του στην πρώην ομάδα της Χάποελ Τελ Αβίβ, μετά από την επιτυχία του με την ομάδα Νέων. Υπενθυμίζεται, πως η Σασουόλο τον ήθελε και έκανε πρόταση, η Μπολόνια τον… κυνήγησε, ενώ η Αούστρια Βιέννης έδινε 1,8 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Διακρίνεται για την ταχύτητα του και τη δύναμη, με την οποία αγωνίζεται στο αμυντικό κομμάτι».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης