Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλο και κάτι θα είδε η Σίτι στον Λάιντνερ...

Όλο και κάτι θα είδε η Σίτι στον Λάιντνερ...
Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 00:04

Έναν πολύ καλό και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή έχει προσθέσει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός με τον Ντορόν Λάιντνερ και μένει να το δείξει ο ίδιος και στο γήπεδο. Ο εκπρόσωπός του είπε πολλά και ενδιαφέρονται πράγματα στις δηλώσεις του.

Είπε για το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ότι η Μπεσίκτας προσέφερε τα περισσότερα, αλλά ο Ισραηλινός αριστερός μπακ αποφάσισε και με ποδοσφαιρικά κριτήρια, εκτιμώντας ότι ο Ολυμπιακός του ταιριάζει περισσότερο.

Είπε, όμως, και κάτι ακόμα, ότι ενδιαφέρθηκε η Μάντσεστερ Σίτι, μέσω του δικτύου που έχει αναπτύξει και αγοράζει και ομάδες ανά την Ευρώπη. Όπως η Τζιρόνα. Και αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση ώστε να πήγαινε δανεικός στην ισπανική ομάδα!

«Ο παίκτης ήταν με το ενάμιση πόδι στη Ρέιντζερς, η Αούστρια Βιέννης είχε κάνει και αυτή πρόταση, όπως και η Μπεσίκτας - που έδινε και τα περισσότερα. Δεν θέλαμε να πάει κατευθείαν σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, γι' αυτό και απορρίψαμε την προοπτική της Ιταλίας.

Υπήρξε ενδιαφέρον και από το City Football Group, τον ήθελαν για δανεικό στη Τζιρόνα. Όσο ελκυστική και αν ήταν η προοπτική να παίξει στην Ισπανία, στα περισσότερα ματς η ομάδα του δεν θα είχε την μπάλα και δεν θα έκανε επιθέσεις από τα άκρα. Σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, όμως, που επιτίθεται πολύ περισσότερο, θα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις επιθετικές του αρετές, ήταν τα λόγια του.

Δεν λέμε ότι θα έπαιζε στη Μάντσεστερ Σίτι ή ότι είναι για τη Μάντσεστερ Σίτι. Το επίπεδο εκεί, άλλωστε, είναι κάτι άλλο, είναι σε τελείως άλλο επίπεδο. Αυτό που λέμε είναι ότι σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπός του, όλο και κάτι καλό θα είδε πάνω του ολόκληρη Μάντσεστερ Σίτι, έτσι...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης