Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καρμπόβνικ

Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καρμπόβνικ
Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 15:12

Νέος σταθμός στην καριέρα του Μίχαλ Καρμπόβνικ. Ο νεαρός Πολωνός δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του στον Θρύλο και αναζητεί νέα ευκαιρία σε άλλο πρωτάθλημα. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε πέρυσι στον Ολυμπιακό, ως δανεικός από την Μπράιτον στην Αγγλία, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στην πρώτη ομάδα.

Ως νεαρός έπαιξε και στη β’ ομάδα, παίρνοντας εκεί συμμετοχές και δεν κατάφερε να επιστρέψει σοβαρά, στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Και έτσι αποχώρησε, πλέον, αφού ο Θρύλος δεν ανανέωσε τον δανεισμό του, ούτε τον απέκτησε. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Καρμπόβνικ να έχει επιστρέψει στην Μπράιτον και από εκεί να φεύγει για Γερμανία.

Συγκεκριμένα για την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον και βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Καρμπόβνικ με τη μορφή δανεισμού. Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται στην Μπράιτον και έτσι θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, στη Γερμανία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης