Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ένις Μπάρντι είναι ένα πολυεργαλείο στο κέντρο (videos)

Ο Ένις Μπάρντι είναι ένα πολυεργαλείο στο κέντρο (videos)
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 11:57

Ο Ένις Μπάρντι είναι ένας ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου «ακούγεται» έντονα, για τον Ολυμπιακό, εδώ και λίγες ημέρες. Ο 27χρονος μέσος, ο οποίος είναι διεθνής με τη Βόρειο Μακεδονία, ο ποδοσφαιριστής της Λεβάντε, είναι ένα πολυεργαλείο, για το κέντρο του Ολυμπιακού. Και εφόσον η υπόθεση προχωρήσει και ο Μπάρντι ντυθεί στα ερυθρόλευκα, μπορεί να δώσει αρκετά και σημαντικά πράγματα, στην ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό και αναλύουμε το που μπορεί να τον δούμε, στην ενδεκάδα του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος τον γνωρίζει και είναι έτοιμος να τον… υποδεχθεί! Ο Μπάρντι μπορεί να παίξει στο 4-3-3, αλλά και στο 4-2-3-1. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου, με έφεση στο «10». Και μπορεί να αγωνιστεί και στον άξονα, στο αγαπημένο 3-4-3 του Κορμπεράν. Ένα σύστημα το οποίο μπορεί να δούμε στον Ολυμπιακό, καθώς ο Κορμπεράν το ξέρει καλά, από τη θητεία του στο πλευρό του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μπάρντι φέρεται να είναι προ των πυλών του Ρέντη. Αυτό βγαίνει και από τη Λεβάντε, ακόμη, σας το μεταφέραμε χθες. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα προκύψει από αυτή την υπόθεση. Ο 27χρονος μέσος μπορεί να προσφέρει τόσο στο δημιουργικό κομμάτι κοντά στην αντίπαλη περιοχή, όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού συνολικά, από πίσω. Και για αυτό ο Κορμπεράν ήταν εξ αρχής θετικός, στο να αποκτηθεί.

Δείτε τον:

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του Μπάρντι στο Instagram.

Διαβάστε επίσης