Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βόμβες» Καραπαπά σε Μπαλτάκο: «Δεν πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα!»

«Βόμβες» Καραπαπά σε Μπαλτάκο: «Δεν πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα!»
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 12:40

Ο τρόπος με τον οποίο η ΕΠΟ χειρίστηκε από την αρχή της νέας εποχής της (με Μπαλτάκο στην προεδρία) το θέμα του Αρχιδιαιτητή, έδειξε τις προθέσεις της, απέναντι στο ποδόσφαιρό μας. Απέναντι στα «θέλω» των ομάδων, απέναντι στην ηρεμία, στη συναίνεση και στη συνεργασία. Και έδειξε με το «καλημέρα» ότι θέλει να κάνει το δικό της και μόνο. Αυτό το οποίο συνάδει με τα συμφέροντα ορισμένων και όχι των πολλών! Και ο Κώστας Καραπαπάς, εκτόξευσε την Τρίτη «ΒΟΜΒΕΣ» κατά του Τάκη Μπαλτάκου, για το θέμα! Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έστειλε σαφές μήνυμα, προς την ομοσπονδία!

«Ο τρόπος με τον οποίο χειριστήκατε από την αρχή το θέμα του Αρχιδιαιτητή έδειξε το ρόλο και τις προθέσεις σας. Φέρατε σε ρήξη οριστικά την Ομοσπονδία με το Επαγγελματικό ποδόσφαιρο αγνοώντας πλήρως την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της SuperLeague. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο όπως σας είπε και στην προηγούμενη συνεδρίαση θα διαχειρίζεται μόνο του τα θέματα του και θα πάμε μέχρι το τέλος ακόμα και χρειαστεί να μην ξεκινήσει το Πρωτάθλημα και να είναι αυτό ξεκάθαρο», είπε αρχικά το στέλεχος του Ολυμπιακού!

Δεν δίστασε, δε, ο Κώστα Καραπαπάς να τονίσει πως η ομοσπονδία, με τις πρακτικές της, εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα! «Εμφανίζετε εδώ κάποιους ως υποψήφια μέλη της ΚΕΔ που δεν ξέρετε τα ονόματα τους. Τραβήξατε στα άκρα όλη αυτή την ιστορία για να εξυπηρετήσετε συμφέροντα. Προφανώς και θα καταψηφίσουμε τον κύριο Μπένετ και τις επιλογές σας. Όπως και τις επιλογές μιας επιτροπής που δεν εκφράζει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. ΕΠΣ, ΕΠΟ και κάποιοι που έπρεπε να είναι μέσα», είπε χαρακτηριστικά… απασφαλίζοντας!

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ μίλησε και για το θέμα της ενίσχυσης του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας: «Και επειδή άκουσα κάποιες δηλώσεις σας κύριε Μπαλτάκο, για τα ποσοστά από τα τηλεοπτικά συμβόλαια που μένουν στην Super League και το που θα πηγαίνουν, να σας ενημερώσω ότι η Λίγκα ήδη επεξεργάζεται σχέδιο για την ενίσχυση του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Και αν κάποιες ΕΠΣ δε θέλουν να συνεργαστούν, για να μη χαλάσει το… μαγαζάκι, δεν πειράζει. Θα πάμε κατευθείαν στα σωματεία. Και να δούμε τότε πως θα δικαιολογηθούν για τη μη συνεργασία τους οι πρόεδροι των ΕΠΣ…».

Τέλος, κατέστη σαφές πως ο Ολυμπιακός μιλούσε με τη FIFA και την UEFA, όταν ο Τάκης Μπαλτάκος είχε άλλους συνομιλητές… «Μη μου λέτε διαρκώς ότι πήγατε στην UEFA και τη FIFA. Εμείς μιλάμε μαζί τους από τότε που εσείς μιλούσατε μόνο με τους παράγοντες του μπάσκετ και με τη Χρυσή Αυγή… Και ξέρουμε ότι άλλα λέτε εδώ και άλλα λέτε σε αυτούς… Εδώ παριστάνετε τον σκληρό και άκαμπτο κι εκεί σκύβετε το κεφάλι…», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς προς τον Τάκη Μπαλτάκο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης