Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα Λεμεσού στα play-offs του Europa League, ο Θρύλος!

Με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα Λεμεσού στα play-offs του Europa League, ο Θρύλος!
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 14:16

Ο Ολυμπιακός ξεπερνά το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας και προχωρά για τα play-offs του Europa League! Και αυτοί είναι οι ενδεχόμενοι αντίπαλοί του. Με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα Λεμεσού στα play-offs του Europa League, ο Θρύλος! Αυτό έβγαλε η κλήρωση της Τρίτης, 2/8/2022 στα γραφεία της UEFA στη Νιόν! Ο Ολυμπιακός, εφόσον ξεπεράσει το προσεχές εμπόδιό του, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, θα συναντήσει απέναντί του, τον ηττημένο του ζευγαριού ανάμεσα στην αντίπαλό του στον δεύτερο προκριματικό του Champions League και την ομάδα της Κύπρου.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς, βάσει της κλήρωσης, ο Ολυμπιακός θα το δώσει εκτός έδρας. Είτε στο Ισραήλ, ξανά, είτε στην Κύπρο! Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 18 Αυγούστου και οι ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα, στις 25 του μήνα. Μέχρι τότε υπάρχει ακόμη χρόνος. Ο Θρύλος έμαθε τον πιθανό αντίπαλό του, για τα play-offs του Europa League και πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά, στο πως θα καταφέρει να περάσει τη Σλόβαν και να προχωρήσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης