Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Super League ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Η Super League ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 15:40

Όσο η ΕΠΟ επιμένει να στέκεται απέναντι στο ποδόσφαιρό μας, τόσο θα βρίσκει απέναντί της τη Super League! Και αυτό καθίσταται εκ νέου σαφές, με την ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η διοργανώτρια, το μεσημέρι της Τρίτης. Τι ανακοίνωση είναι αυτή; Η Super League ανακοίνωσε την πρόσληψη το Μαρκ Κλάτενμπεργκ! Ρελάνς στον «πόλεμο» τον οποίο έχει ανοίξει η ΕΠΟ, στο ποδόσφαιρό μας. Ο συνεταιρισμός προχωρά ενωμένος, με το πλάνο του για επαγγελματική διαιτησία. Ο Κλάτενμπερκ αναλαμβάνει τον ρόλο του Τεχνικού Συμβούλου και Εκπαιδευτή Διαιτησίας, στη Super League! Στόχος είναι να υλοποιηθεί το εγχείρημα της Επαγγελματικής Διαιτησίας, στη χώρα μας. Και κατ’ επέκταση να απαλλαγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, από τις επιρροές της «εξυγίανσης».

Αναλυτικά: Ανακοινώνεται η πρόσληψη του κ. Mark Clattenburg, ως Τεχνικού Συμβούλου και Εκπαιδευτή Διαιτησίας της κορυφαίας διασυλλογικής κατηγορίας επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Clattenburg θα είναι ο υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας της Super League 1, ο οποίος θα εφαρμόσει και θα υλοποιήσει το εγχείρημα της Επαγγελματικής Διαιτησίας, διατηρώντας τις αρμοδιότητές του, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης