Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

SportBladet: «Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον Λάρσον»

SportBladet: «Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον Λάρσον»
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 16:51

Σας μεταφέραμε νωρίτερα τα τεκταινόμενα γύρω από τον Τζόρνταν Λάρσον και την πιθανότητα ο Ολυμπιακός να επιχειρήσει να τον κάνει δικό του. Ο ποδοσφαιριστής, θυμίζουμε, έμεινε προσφάτως ελεύθερος, από τη Σπαρτάκ Μόσχας και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων, ανά την Ευρώπη! Όπως αναφέρουν στη Σουηδία, μάλιστα, πέραν του Ολυμπιακού, τον ποδοσφαιριστή τσεκάρουν και οι Σέλτικ και Εσπανιόλ!

Η Σέλτικ θεωρεί ότι έχει το αβαντάζ, λόγω του ότι ο πατέρας του φόρεσε τη φανέλα της ομάδας από τη Σκωτία. Ωστόσο δεν… παίζει μόνη της. Πέραν της Εσπανιόλ, που προαναφέραμε, τώρα στο παιχνίδι φαίνεται πως μπαίνουν και οι Γαλατασαράι, Βασιλεία και Μαγιόρκα… Ανοίγει το «παιχνίδι», δηλαδή, και όπως φαίνεται, εφόσον ο Ολυμπιακός κάνει δυνατή κίνηση για να πάρει τον παίκτη, θα έχει ανταγωνισμό. Αυτό τονίζει η SportBladet με σημερινό της δημοσίευμα.

Ο Λάρσον είναι ένας ποιοτικός φορ. Παίζει στο «9», παίζει ως «ψευτοεννιάρι», αλλά και ως εξτρέμ, δεξιά και ο Ολυμπιακός μπορεί να τον χρησιμοποιήσει αναλόγως με τις ανάγκες του. Ο Σουδός σε 3 σεζόν στη Ρωσία με τη φανέλα της Σπαρτάκ σημείωσε συνολικά 27 γκολ και 9 ασίστ σε 83 παιχνίδια. Παράλληλα, μέχρι την ολοκλήρωση της περασμένης σεζόν, είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, με την οποία έπαιξε σε 11 ματς με απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του Λάρσον στο Instagram.

Διαβάστε επίσης