Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια «γροθιά» για τη «μάχη» με την Σλόβαν!

Μια «γροθιά» για τη «μάχη» με την Σλόβαν!
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 22:05

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την πρώτη μεγάλη «μάχη» με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα υποδεχθούν την Πέμπτη (4/8) το βράδυ (22:00) τους Σλοβάκους στο Φαληρικό γήπεδο, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, την άλλη βδομάδα στην Μπρατισλάβα, με… φόντο την πρόκριση στα πλέι οφ του θεσμού.

Το ματς με την σλοβακική ομάδα είναι πολύ σημαντικό για τον Θρύλο. Για όλο τον «ερυθρόλευκο» οργανισμό. Και αυτό, διότι ξεκινά μια νέα σελίδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Πειραιωτών. Μια σελίδα, με τον Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο!

Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει με το «δεξί» στα προκριματικά του Europa League και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η νίκη (και η πρόκριση) κόντρα στην Σλόβαν, είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα, με βαρύ κλίμα εντός του «στρατοπέδου» του, αλλά και αρκετή κριτική από τον κόσμο του. Εξάλλου, σε κανέναν δεν άρεσε η ταπεινωτική ήττα (0-4) από την Μακάμπι Χάιφα στον Ναό και συνάμα, ο αποκλεισμός από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ωστόσο, η άσχημη βραδιά με την Μακάμπι είναι στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει μπροστά!

Με νέο προπονητή, λοιπόν, τον Κορμπεράν, μετά την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να γυρίσουν τον «διακόπτη» και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» αντίδραση, κόντρα στην Σλόβαν. Να δείξουν ότι είναι εδώ, έτοιμοι να διεκδικήσουν την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Στο ματς με την ομάδα της Μπρατισλάβας, ο κόσμος του Θρύλου οφείλει να είναι εκεί. Στον Ναό. Δίπλα στην ομάδα του Κορμπεράν. Το «Γ. Καραϊσκάκης» πρέπει να είναι έδρα-φόβητρο την Πέμπτη. Ο λαός του Ολυμπιακού ξέρει πολύ καλά, τι πρέπει να κάνει…

Υπενθυμίζουμε, την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League απέναντι στην SK Slovan Bratislava, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 04/08 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Δευτέρα 01/08, από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone

γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την Δευτέρα 01/08 έως Τετάρτη 03/08 (10.00 – 18.00) και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€,20€,25€,30€,35€,40€,50€,120€ (VIP),220€ (VVIP)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 10€. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με τις ανωτέρω διαδικασίες πώλησης μέσω εκδοτηρίων, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται σε όλες τις θύρες σε ειδικές τιμές MONO από τα εκδοτήρια του σταδίου και με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης από τον ενήλικα συνοδό του. Βασική προϋπόθεση να είναι γεννημένα από το 2007 και μετά και να συνοδεύονται από ενήλικα.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά). Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet(www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης