Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορμπεράν: «Ομάδα και κόσμος ενωμένοι για την πρόκριση»

Κορμπεράν: «Ομάδα και κόσμος ενωμένοι για την πρόκριση»
Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 17:22

Μετά την παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό, ο Κάρλος Κορμπεράν τοποθετήθηκε και για το πρώτο του ματς, αυτό με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης» (4/8, 22:00), για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League. Σημαντικό στοιχείο για αύριο, η ενότητα, σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό!

Αναλυτικά…

Για το «κλειδί» για τη νίκη και την πρόκριση: «Νομίζω, όπως είπα και πριν, πως το ψυχολογικό κομμάτι, το κίνητρο και η αντίδραση είναι τα πιο σημαντικά. Νομίζω, ότι αυτό που πρέπει να δείξουμε, είναι να είμαστε ενωμένοι και να δείξουμε ομαδικότητα. Ξέρω, ότι βρίσκομαι σε μια ομάδα με πολύ δυνατούς οπαδούς. Είναι σημαντικό να δείξουμε αύριο, ότι βρισκόμαστε εδώ ενωμένοι, για να τα καταφέρουμε. Και έχουμε δυο παιχνίδια για να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να κάνουμε το πρώτο βήμα».

Για το αν έχει κατασταλάξει σε πιθανή εντεκάδα και τις αλλαγές στη λίστα της UEFA: «Θα κάνουμε δυο αλλαγές στη λίστα της UEFA και μετά από τις λίγες μέρες και τις δοκιμές, έχω καταλήξει ποια θα είναι η εντεκάδα στο αυριανό παιχνίδι. Αύριο, θα είναι γνωστές οι δυο αλλαγές, οπότε θα τα πούμε αύριο ή μετά τη σημερινή προπόνηση, καθώς υπάρχει ακόμη μια προπόνηση».

Για το αν υπάρχει κάποια έκπληξη σε αλλαγές με παίκτες, που δεν υπολογιζόντουσαν από τον προηγούμενο προπονητή: «Όλα εξαρτώνται το πως βλέπει ο καθένας τους παίκτες. Εγώ το κρίνω με τη δική μου οπτική, οπότε σύμφωνα με αυτές τις ώρες που πέρασα με τους ποδοσφαιριστές. Θα αποφασίσω με τα δικά μου κριτήρια. Θα πάρω τις δικές μου αποφάσεις, σχετικά με τους παίκτες».

Για παίκτες που δεν ήταν στις προπονήσεις: «Όλοι οι παίκτες που θα βρεθούν στη λίστα, προπονούνται με την ομάδα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης