Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν για Τραμονί και Ολυμπιακό!

Επιμένουν για Τραμονί και Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 17:50

Το όνομα του Ματεό Τραμονί «παίζει» έντονα τον τελευταίο καιρό στα ξένα Μέσα, για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία, οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Κορσικανού εξτρέμ της Κάλιαρι.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από την Κάλιαρι. Η ιταλική ομάδα σκοπεύει, μάλιστα, να τον πουλήσει και όχι να τον δώσει δανεικό! Πέρα από τον Θρύλο, για τον Τραμονί ενδιαφέρονται τόσο η Μπρέσια, όσο και η Πίζα.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μερικές ημέρες, στην Ιταλία γράφτηκε, ότι οι Πειραιώτες προσφέρουν μέχρι και 3.000.000 ευρώ για τον Τραμονί.

Την περασμένη σεζόν, ο Γάλλος εξτρέμ είχε «γεμάτη» σεζόν στη Serie B με την Μπρέσια, στην οποία αγωνίστηκε με δανεισμό από την Κάλιαρι, μετρώντας συνολικά 42 συμμετοχές, οκτώ γκολ και τρεις ασίστ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης