Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νοοτροπία νικητή και επίθεση!

Νοοτροπία νικητή και επίθεση!
Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 18:47

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε την Τετάρτη (3/8) τον Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ισπανός τεχνικός, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Θρύλου σε μία δύσκολη περίοδο, μετά την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς, τοποθετήθηκε σε συνέντευξη Τύπου (θυμηθείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του) και εξέφρασε τη φιλοσοφία του στο ποδόσφαιρο. Ποια είναι αυτή; Επίθεση!

Αδιαμφισβήτητα, η ομάδα του Πειραιά είναι εκ φύσεως επιθετική, με νοοτροπία νικητή. Και αυτή τη νοοτροπία έχει και ο Κορμπεράν. Αυτή τη νοοτροπία χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» αυτή την περίοδο, στην… μετά Μαρτίνς εποχή. Αυτό το στυλ παιχνιδιού! Ο Ολυμπιακός, πέρα από νίκες, θέλει να παρουσιάζει και ωραίο, ελκυστικό ποδόσφαιρο στον κόσμο του. Και ο 39χρονος Ισπανός τεχνικός το ξεκαθάρισε: «Θέλω να βλέπω την ομάδα 90 λεπτά να επιτίθεται και να δημιουργεί ευκαιρίες! Προτιμώ να έχουμε την μπάλα, παρά να είμαστε χωρίς αυτήν».

Επίσης, κατά την παρουσίαση του από τον Θρύλο, ο Κορμπεράν τόνισε: «Θέλω να ξαναφέρω τον Ολυμπιακό στο επίπεδο που πρέπει να είναι. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν φιλοσοφία νικητή και θέλουμε να κάνουμε ό,τι πάντα κάνει ο Ολυμπιακός, να κυριαρχεί στο παιχνίδι. Να είμαστε η ομάδα με πρωτοβουλία, με κυριαρχία, με το δικό μας παιχνίδι, με δράση».

Ξεκάθαρο, λοιπόν, το πλάνο του Ισπανού προπονητή για τον Ολυμπιακό. Επίθεση, κυριαρχία! Χρειάζεται, βέβαια, χρόνος για να εφαρμόσει στο 100% το σχέδιο του. Και ο χρόνος θα δείξει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης