Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βάις αποθέωσε Κορμπεράν και μίλησε για... Ουμτιτί!

Ο Βάις αποθέωσε Κορμπεράν και μίλησε για... Ουμτιτί!
Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 22:04

Τον Κάρλος Κορμπεράν αποθέωσε ο Βλάντιμιρ Βάις, στη συνέντευξη Τύπου (θυμηθείτε την ΕΔΩ) του Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας, την Πέμπτη (4/8, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Μάλιστα, ο κόουτς της Σλόβαν αναφέρθηκε και στη φημολογία περί… Σάμουελ Ουμτιτί και Θρύλο!

Ο προπονητής των Σλοβάκων δήλωσε: «Όμως, υπάρχει ένας νέος προπονητής της σχολής του Μπιέλσα και με εμπειρία από την Αγγλία και μπορεί να έχει άλλο σύστημα. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, θα τα δούμε όλα στο χορτάρι. Είδαμε το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα, όμως αναλύσαμε και ματς της Χάντερσφιλντ με 3-4-3 ή 3-5-2. Η Χάντερσφιλντ είχε ηττηθεί στα πλέι οφ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μία πολύ σημαντική ομάδα, που επίσης είναι ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη».

Και πρόσθεσε: «Άκουσα, πως ίσως ο Ουμτιτί θα έρθει στον Ολυμπιακό. Άκουσα τη φημολογία αυτή. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι, πως ο Ολυμπιακός θα παίξει με όσους έχει αυτή τη στιγμή».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης