Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέες πληροφορίες από Ισπανία, για Ουμτιτί

Νέες πληροφορίες από Ισπανία, για Ουμτιτί
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 10:21

Τα ονόματα ποδοσφαιριστών, υποψήφιων μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού (ή φερόμενων ως τέτοιων) συνεχίζουν να κάνουν… παρέλαση. Καθημερινά, τα σενάρια είναι πολλά και «φουντώνουν». Ο Ολυμπιακός είναι, άλλωστε, ένα δυνατό όνομα στη μεταγραφική αγορά. Με δυναμική. Τις τελευταίες ημέρες είδαμε το όνομα του Σαμουέλ Ουμτιτί να μπαίνει δυνατά στα σενάρια από Καταλονία, για τα μεταγραφικά του Θρύλου. Και σίγουρα είναι ένα έναν όνομα το οποίο κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ωστόσο, αποτελεί μία δύσκολη περίπτωση και αυτό είναι δεδομένο.

Η Καταλανική Sport επανέρχεται σήμερα με το θέμα. Και ενώ εδώ και μέρες αναδείκνυε ένα ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού (και όχι μόνο) για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, τώρα το πάει ένα βήμα παρακάτω. Και τονίζει πως παρά το ενδιαφέρον αυτό, πρόταση δεν υπάρχει. Ούτε από πλευράς Ολυμπιακού, ούτε από κάποια άλλη ομάδα. Προς την Μπαρτσελόνα, φυσικά, η οποία θα ήθελε να παραχωρήσει τον Ουμτιτί, αφού δεν υπολογίζεται εκεί.

«Ακόμα καμία πρόταση για Ουμτιτί ή Μπρέιθγουεϊτ προς την ομάδα» αναφέρει η Sport στο φύλλο της Πέμπτης και φυσικά σε αυτό πρέπει να προστεθεί πως από τον Ολυμπιακό ουδέποτε επιβεβαίωσαν το φημολογούμενο ενδιαφέρον, για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Μένει να δούμε τι θα προκύψει από την υπόθεση αυτή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Απόψε το βράδυ η θέση μας είναι στον ΝΑΟ!

Απόψε το βράδυ η θέση μας είναι στον ΝΑΟ!

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ποτέ μόνος του. Και ποτέ δεν θα είναι. Όχι όσο ο υπέροχος κόσμος του είναι εκεί, για να δείχνει σε όλους τι εστί Καραϊσκάκη. Και απόψε στις 22:00, απέναντι στη Σλόβαν, θα το δείξει ξανά!