Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αριθμοί στις φανέλες των Χουάνγκ και Λάιντνερ

Οι αριθμοί στις φανέλες των Χουάνγκ και Λάιντνερ
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 10:47

Ο Ίνμπον Χουάνγκ μπορεί να μην είναι σε θέση να δώσει απόψε το παρών, στον αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, λόγω της αδυναμίας της ρωσικής ομοσπονδίας να αποστείλει στον Ολυμπιακό απαραίτητο έγγραφο, για να «σφραγιστεί» η συμμετοχή του, αλλά αναμένεται προσεχώς να μπει κανονικά στα πλάνα του Κορμπεράν. Ο Ντορόν Λάιντνερ, επίσης, αναμένεται σύντομα να μπορέσει να βοηθήσει και στο γήπεδο.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές έχουν μπει στην καθημερινότητα του Ρέντη και δουλεύουν, για να κερδίσουν μια μόνιμη θέση στο ρόστερ και μια θέση στην 11άδα (αν τα καταφέρουν και το αξίζουν, φυσικά). Και παράλληλα, προχώρησαν στην επιλογή των αριθμών, οι οποίοι θα συνοδεύουν το όνομά τους, στη φανέλα, την οποία θα φορούν.

Όπως έγινε γνωστό, ο διεθνής Νοτιοκορεάτης επέλεξε τον αριθμό 33. Τον οποίο μέχρι πρότινος φορούσε ο Μίχαλ Καρμπόβνικ. Από την πλευρά του, ο Ντορόν Λάιντνερ επέλεξε το Νο16 για τη φανέλα του και αυτό θα φορά όποτε καλείται να αγωνιστεί, υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης