Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κούντε διεκδικεί σήμερα θέση βασικού

Ο Κούντε διεκδικεί σήμερα θέση βασικού
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 11:13

Ο Κάρλος Κορμπεράν πρόλαβε να κάνει μόνο ελάχιστες προπονήσεις, προτού πέσει στα… βαθιά. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει προλάβει, παρά ελάχιστες δοκιμές να κάνει, στο γήπεδο. Στο χορτάρι. Εκεί όπου σχεδιάζονται τα πάντα, για να είναι η ομάδα έτοιμη, στο γήπεδο. Εν προκειμένω στο Καραϊσκάκη, απέναντι στη Σλόβαν. Και ο Ισπανός τεχνικός, καλείται απόψε να δείξει κάτι… διαφορετικό, να τονώσει την ομάδα του, να τονώσει την ψυχολογία της και να την οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το οποίο για τον Ολυμπιακό δεν είναι άλλο, από τη νίκη. Και ένας παίκτης, οποίος φαίνεται να μπαίνει πιο ενεργά στην «εξίσωση» είναι ο Κούντε.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει προβάδισμα, για να πάρει θέση βασικού, στην ενδεκάδα απόψε. Και δη στο κέντρο, σε έναν νευραλγικό χώρο, ο οποίος ενδεχομένως θα παίξει μεγάλο ρόλο, στο πως η ομάδα θα εμφανιστεί.

Αυτή τη στιγμή, με βάση το πως έχουν οι ελάχιστες δοκιμές τις οποίες έκανε τις προηγούμενες μια-δυο μέρες, ο Κάρλος Κορμπεράν, η επικρατέστερη τριάδα στον άξονα (σε ένα πιθανό 4-3-3 όπως φαίνεται) θα είναι με Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Κούντε. Ή με τον Εμβιλά και τον Κούντε στο «6-8» και τον Μαντί λίγο πιο μπροστά, ή με τον Εμβιλά στο «6» και τους Μαντί-Κούντε πιο μπροστά του, σε «ανάποδο» τρίγωνο. Μένει να φανεί αν όντως ο Ισπανός τεχνικός έχει καταλήξει σε αυτό το σχήμα και στην επιλογή του Αφρικανού, για τα χαφ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης