Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καραργύρης αποχαιρέτησε τον Θρύλο (photo)

Ο Καραργύρης αποχαιρέτησε τον Θρύλο (photo)
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 11:28

Στην Προοδευτική θα συνεχίσει την καριέρα του, ο νεαρός Ηλίας Καραργύρης. Ο φέρελπις τερματοφύλακας αποχωρεί από το λιμάνι, για να συνεχίσει στην ομάδα του Κορδυαλλού. Και με μήνυμά του στα social media θέλησε να πει το δικό του «αντίο», στην ομάδα, στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, σε υψηλό επίπεδο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Καραργύρης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, για την ευκαιρία που είχε να παίξει σε αυτή την τεράστια ομάδα…

Το μήνυμα του Καραργύρη:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια του Ολυμπιακού για όσα μου προσέφερε αυτά τα 6 χρόνια που αποτέλεσα μέλος της. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, το προσωπικό της ομάδας καθώς και τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την συνεργασία μας και την στήριξη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια! Ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν!».

Δείτε:

Διαβάστε επίσης