Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα-«μυστήριο» που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του Ολυμπιακού

Η ενδεκάδα-«μυστήριο» που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του Ολυμπιακού
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 12:53

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύσκολο έργο απόψε. Όχι απαραιτήτως γιατί η Σλόβαν είναι δύσκολος αντίπαλος, ή καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός τη Σλόβαν, την έχει… Αυτό που δυσκολεύει την κατάσταση, απόψε, είναι η γενικότερη κατάσταση πλήρους αναδιοργάνωσης, στην ομάδα. Από την έλευση του νέου τεχνικού, από τη μετακίνηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου σε νέο πόστο, από τις αλλαγές, τις οποίες δεδομένα αναμένουμε, στην ενδεκάδα. Έστω και σε μικρό βαθμό. Δεν υπάρχουν δα και πολλά πράγματα, τα οποία μπορεί άμεσα να «πειράξει», ο Κάρλος Κορμπεράν.

Αλλά πέραν της δυσκολίας, την οποία δεδομένα θα αντιμετωπίσει, ο Ισπανός τεχνικός έχει και ένα ατού. Και μάλιστα πολύ σημαντικό: Το στοιχείο του αιφνιδιασμού είναι αυτή τη στιγμή στα χέρια του Κάρλος Κορμπεράν. Και περιμένουμε να εκπλήξει εμάς, αλλά και -το πιο σημαντικό- τη Σλόβαν. Ο Ισπανός έχει στα χέρια του το πλεονέκτημα, του ότι δουλεύει την ομάδα του Ολυμπιακού εδώ και ελάχιστες ημέρες. Και έχοντας κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, ο 39χρονος προπονητής μπορεί να εκπλήξει τόσο την αντίπαλό του, απόψε, όσο και όλους εμάς, φυσικά.

Σε ό,τι αφορά την 11άδα, αυτή αποτελεί εν πολλοίς ένα «μυστήριο». Και μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν, με βάση κάποιες δοκιμές του Κορμπεράν, οι οποίες έρχονται από το ρεπορτάζ. Και πάλι, όμως, τίποτα δεδομένο και τίποτα σίγουρο. Ο Κορμπεράν, έχει τον αιφνιδιασμό στο πλευρό του. Όσο και αν λέει ο Βάις ότι έχει «διαβάσει» τον Ολυμπιακό, το πιο πιθανό είναι ότι και εκείνος μπορεί απλά… να μαντεύει. Και τίποτα παραπάνω… Και κάπως έτσι, ο Κορμπεράν έχει την ευκαιρία, απόψε, να φέρει τον αντίπαλό του, προ εκπλήξεως…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης