Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Σλόβαν πήγε στο CAS για την ποινή που της επέβαλε η UEFA

Η Σλόβαν πήγε στο CAS για την ποινή που της επέβαλε η UEFA
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 13:43

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο Καραϊσκάκη, για τον πρώτο αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa League. Και σε μία εβδομάδα, πηγαίνει για τη ρεβάνς στην Μπρατισλάβα, όπου θα τον υποδεχθεί η Σλόβαν, στο δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Και για αυτό το ματς, η ομάδα από τη Σλοβακία κίνησε διαδικασίες, ώστε να πέσει η τιμωρία, η οποία της έχει επιβληθεί από την UEFA.

Να σας θυμίσουμε εδώ πως η UEFA επέβαλλε συνολικό πρόστιμο 40.000 ευρώ στη Σλόβαν. Τα 25.000 ευρώ αφορούν σε αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και τα 15.000 ευρώ σε χρήση καπνογόνων, για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος. Παράλληλα, η τιμωρία επεκτάθηκε. Η UEFA αποφάσισε ότι η κερκίδα των οργανωμένων οπαδών της Σλόβαν θα παραμείνει κλειστή στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δηλαδή στο ματς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Και πέραν αυτού (αλλά αυτό… έγινε τώρα), απαγόρευσε στους Σλοβάκους οπαδούς, να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Οι άνθρωποι της Σλόβαν πήγαν το θέμα στο CAS και πλέον περιμένουν την απόφαση. Για αυτό τον λόγο δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει τα εισιτήρια του αγώνα-ρεβάνς, την επόμενη εβδομάδα, με τον Ολυμπιακό, στην Μπρατισλάβα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Εκεί βλέπουμε Θρύλο το βράδυ! (photo)

Εκεί βλέπουμε Θρύλο το βράδυ! (photo)

Είπαμε, η θέση μας είναι στον Ναό. Αλλά αν για κάποιον είναι πραγματικά αδύνατο να δώσει το παρών, εκεί θα δει το μεγάλο ματς με τη Σλόβαν.