Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαίνουμε στο Ρέντη, πριν τη «μάχη» με τη Σλόβαν! (video)

Μπαίνουμε στο Ρέντη, πριν τη «μάχη» με τη Σλόβαν! (video)
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 14:41

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε επί τοις ουσίας, από το απόγευμα της Τετάρτης, την προετοιμασία του, για το αποψινό σημαντικό ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Κάρλος Κορμπεράν βάζει σήμερα τις τελευταίες «πινελιές», σε αυτή την προετοιμασία της ομάδας του και οριστικοποιεί τα πλάνα του, πριν παρατάξει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο Καραϊσκάκη και καθίσει στον πάγκο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και πριν τη μεγάλη «μάχη» με τη Σλόβαν, για τα προκριματικά του Europa League, μπήκαμε στο Ρέντη, για να σας φέρουμε εικόνα, από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Θρύλου! Το μεγάλο ματς είναι πλέον εδώ, αλλά πριν αυτό φτάσει, είχαμε την τελευταία μας «επίσκεψη» στο Ρέντη, μέσα από το Olympiacos TV! Και σας φέρνουμε πλάνα από την τελευταία προπόνηση του Θρύλου, ενόψει του αποψινού, μεγάλου αγώνα, με την ομάδα από τη Σλοβακία!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Ο αγώνας με τη Σλόβαν ΖΩΝΤΑΝΑ στο gavros.gr!

Ο αγώνας με τη Σλόβαν ΖΩΝΤΑΝΑ στο gavros.gr!

Εδώ, εδώ, στο γήπεδο αυτό! Στο Καραϊσκάκη μας! Το αγαπημένο σας gavros.gr θα είναι στις «επάλξεις» από νωρίς! Και φυσικά ζωντανή περιγραφή του ματς (22:00)! Για την τρέλα μας…

Εκεί βλέπουμε Θρύλο το βράδυ! (photo)

Εκεί βλέπουμε Θρύλο το βράδυ! (photo)

Είπαμε, η θέση μας είναι στον Ναό. Αλλά αν για κάποιον είναι πραγματικά αδύνατο να δώσει το παρών, εκεί θα δει το μεγάλο ματς με τη Σλόβαν.