Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 20:27

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα απόψε (22:00) στο Καραϊσκάκη κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στους Σλοβάκους, τους οποίους είχαν αντιμετωπίσει και πέρσι το καλοκαίρι στα προκριματικά και τους απέκλεισαν εύκολα. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύσκολο έργο απόψε. Όχι απαραιτήτως γιατί η Σλόβαν είναι δύσκολος αντίπαλος, ή καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός τη Σλόβαν, την έχει… Αυτό που δυσκολεύει την κατάσταση, απόψε, είναι η γενικότερη κατάσταση πλήρους αναδιοργάνωσης, στην ομάδα. Από την έλευση του νέου τεχνικού, από τη μετακίνηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου σε νέο πόστο, από τις αλλαγές, τις οποίες δεδομένα αναμένουμε, στην ενδεκάδα. Έστω και σε μικρό βαθμό. Δεν υπάρχουν δα και πολλά πράγματα, τα οποία μπορεί άμεσα να «πειράξει», ο Κάρλος Κορμπεράν.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Αλλά πέραν της δυσκολίας, την οποία δεδομένα θα αντιμετωπίσει, ο Ισπανός τεχνικός έχει και ένα ατού. Και μάλιστα πολύ σημαντικό: Το στοιχείο του αιφνιδιασμού είναι αυτή τη στιγμή στα χέρια του Κάρλος Κορμπεράν. Και περιμένουμε να εκπλήξει εμάς, αλλά και -το πιο σημαντικό- τη Σλόβαν. Ο Ισπανός έχει στα χέρια του το πλεονέκτημα, του ότι δουλεύει την ομάδα του Ολυμπιακού εδώ και ελάχιστες ημέρες. Και έχοντας κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, ο 39χρονος προπονητής μπορεί να εκπλήξει τόσο την αντίπαλό του, απόψε, όσο και όλους εμάς, φυσικά.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming | Κορμπεράν: «Ομάδα και κόσμος ενωμένοι για την πρόκριση»

Μετά την παρουσίαση του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Κορμπεράν τοποθετήθηκε και για το παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (4/8-22.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Κορμπεράν:

Για το «κλειδί» για τη νίκη και την πρόκριση: «Νομίζω, όπως είπα και πριν, πως το ψυχολογικό κομμάτι, το κίνητρο και η αντίδραση είναι τα πιο σημαντικά. Νομίζω, ότι αυτό που πρέπει να δείξουμε, είναι να είμαστε ενωμένοι και να δείξουμε ομαδικότητα. Ξέρω, ότι βρίσκομαι σε μια ομάδα με πολύ δυνατούς οπαδούς. Είναι σημαντικό να δείξουμε αύριο, ότι βρισκόμαστε εδώ ενωμένοι, για να τα καταφέρουμε. Και έχουμε δυο παιχνίδια για να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να κάνουμε το πρώτο βήμα».

Για το αν έχει κατασταλάξει σε πιθανή εντεκάδα και τις αλλαγές στη λίστα της UEFA: «Θα κάνουμε δυο αλλαγές στη λίστα της UEFA και μετά από τις λίγες μέρες και τις δοκιμές, έχω καταλήξει ποια θα είναι η εντεκάδα στο αυριανό παιχνίδι. Αύριο, θα είναι γνωστές οι δυο αλλαγές, οπότε θα τα πούμε αύριο ή μετά τη σημερινή προπόνηση, καθώς υπάρχει ακόμη μια προπόνηση».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για το αν υπάρχει κάποια έκπληξη σε αλλαγές με παίκτες, που δεν υπολογιζόντουσαν από τον προηγούμενο προπονητή: «Όλα εξαρτώνται το πως βλέπει ο καθένας τους παίκτες. Εγώ το κρίνω με τη δική μου οπτική, οπότε σύμφωνα με αυτές τις ώρες που πέρασα με τους ποδοσφαιριστές. Θα αποφασίσω με τα δικά μου κριτήρια. Θα πάρω τις δικές μου αποφάσεις, σχετικά με τους παίκτες».

Για παίκτες που δεν ήταν στις προπονήσεις: «Όλοι οι παίκτες που θα βρεθούν στη λίστα, προπονούνται με την ομάδα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Live Streaming | Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης