Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο

Δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 10:50

Ένα πρώτο βήμα έγινε. Μικρό. Και όχι αρκετό, για να αλλάξει αυτή η εικόνα της ομάδας, η οποία το μόνο που είχε στο παιχνίδι με τη Σλόβαν, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ήταν περισσότερο πάθος και πίστη στο ότι δεν θα αφήσει το αποτέλεσμα να χαθεί. Αυτό και τίποτα παραπάνω δεν έδειξε ο Ολυμπιακός, σε πρώτη φάση.

ΟΚ, λογικό από τη μία, αφού ο Κάρλος Κορμπεράν είχε μόνο ελάχιστες ημέρες μπροστά του, να προετοιμάσει την ομάδα και να βγάλει «κάτι» παραπάνω, από εκείνη, ενόψει των δύο αγώνων με τη Σλόβαν. Όχι μόνο του χθεσινού αγώνα, αλλά και της ρεβάνς. Και όμως, ο χρόνος πλέον πιέζει αρκετά. Και ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στο τοίχο, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Σλόβαν…

Δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο και σε όλα τα επίπεδα, η ομάδα οφείλει να δουλέψει για να είναι καλύτερη. Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει μπροστά του την πρώτη του μεγάλη πρόκληση, με το «καλημέρα». Να πιστωθεί μια πρόκριση και να μην «χρεωθεί» έναν αποκλεισμό. Να δείξει ότι έχει ό,τι χρειάζεται, για να μπορέσει η ομάδα του να περάσει τη Σλόβαν και να αλλάξει ριζικά την εικόνα της ομάδας, την οποία παρέλαβε και την οποία ήδη δουλεύει.

Προφανώς, ο Κορμπεράν δεν μπορεί να κριθεί απόλυτα μέσα σε… 10 μέρες, αλλά όταν βρίσκεται ένας προπονητής στον πάγκο του Ολυμπιακού, δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου… Έχει πίεση και αυτό είναι που κάνει τους καλούς να ξεχωρίζουν, από τους άλλους… Ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει μέσα σε μια εβδομάδα να αλλάξει κατά πολύ…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης