Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες

Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 11:18

Ο Ολυμπιακός έδειξε μία σαφώς καλύτερη εικόνα, όταν στο γήπεδο μπήκαν ο Ελ Αραμπί, ο Βαλμπουενά και ο Ροντρίγκες. Τρεις ποδοσφαιριστές, η ποιότητα των οποίων φάνηκε, μέσα στο γήπεδο και έδωσε στον Ολυμπιακό την ώθηση που χρειαζόταν, για να επιστρέψει στο ματς και να «σώσει την παρτίδα. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι έχουν αυτό το «κάτι παραπάνω», το οποίο χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, για να παίρνει αποτελέσματα. Και όχι ισοπαλία, προφανώς, αλλά «κάτι παραπάνω». Πάντα το κάτι παραπάνω… Νίκη.

Νίκη θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς. Και μόνο με νίκη θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσει και το τρένο του Europa League και θα πάει στα πλέι οφ του Conference League. Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες. Οι τρεις παίκτες έδειξαν ότι μπορούν να δώσουν στον Ολυμπιακό αυτό που του έλειψε στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς. Απειλή, αλλά και αποτελεσματικότητα. Η λογική λέει ότι στη ρεβάνς θα τους δούμε από την αρχή. Αν μη τι άλλο, το κέρδισαν. Και θα είναι και το λογικό από τον Κορμπεράν. Είναι σαφές ότι εκείνος βλέπει καθημερινά τους παίκτες και θα κρίνει, καλύτερα. Αλλά με αυτά που έδωσαν στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός μπορεί, έχοντας τους από την αρχή, στη ρεβάνς, να κυριαρχήσει και να πάρει κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση.

Ειδικά για τον Γκάρι, είναι σαφές ότι αυτή τη στιγμή αποτελεί τον πιο ποιοτικό εξτρέμ του Ολυμπιακού και ευχή όλων είναι να τον βλέπουμε υγιή και έτοιμο, γιατί τα προβλήματα τραυματισμών που βγάζει κατά καιρούς, τον κάνουν να χάνει λίγο σε αξιοπιστία. Γιατί το ταλέντο του και η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης