Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ του Μπαλτάκου εξαφάνισε την ποινή και του ΠΑΟΚ, γρήγορα ένα σύννεφο να πέσουμε!

Η ΕΠΟ του Μπαλτάκου εξαφάνισε την ποινή και του ΠΑΟΚ, γρήγορα ένα σύννεφο να πέσουμε!
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 12:42

Το αίσχος εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου και υπέρ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ολοκληρώθηκε με την ΕΠΟ του Μπαλτάκου να δίνει το… στίγμα της! Εξαφανίστηκε η ποινή ΚΑΙ του ΠΑΟΚ, μετά από εκείνη του Παναθηναϊκού, για τα αίσχη του τελικού του Κυπέλλου. Λάθος. ΚΑΙ αυτού του τελικού του Κυπέλλου, αφού όπου υπάρχει ΠΑΟΚ φαίνεται ότι υπάρχουν και… αίσχη. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, λόγω των θλιβερών επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά η ποινή… εξαφανίστηκε, δια χειρός της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ! Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Παναθηναϊκό, που θα παίξει με κόσμο, απέναντι σε ΑΕΚ και Ιωνικό.

Σειρά σήμερα είχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είδε την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ του Μπαλτάκου να εξαφανίζει την ποινή κεκλεισμένων, για τα επεισόδια που στιγμάτισαν ΚΑΙ τον περσινό τελικό Κυπέλλου. Και έτσι θα παίξει με κόσμο, απέναντι στον Παναιτωλικό, στο πρώτο εντός έδρας ματς του, στη Σούπερ Λιγκ 2022-23.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης