Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποτελέσματα και προκρίσεις, θα του δώσουν ηρεμία μέχρι να βελτιωθεί!

Αποτελέσματα και προκρίσεις, θα του δώσουν ηρεμία μέχρι να βελτιωθεί!
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 17:39

Ο Ολυμπιακός έδειξε και με την Σλόβαν Μπρατισλάβας ότι δεν «πατάει» καλά και ότι θέλει μπόλικη δουλειά μέχρι να συμβεί αυτό. Μέχρι να φτάσουμε, όμως, εκεί, υπάρχει αρκετή απόσταση να διανύσει η ομάδα.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως υπάρχει σοβαρό θέμα. Και το σημαντικό, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, είναι ο Ολυμπιακός να παίρνει αποτελέσματα. Να παίρνει αποτελέσματα και προκρίσεις σε αυτά τα ματς που θα του δώσουν ηρεμία και χρόνο μέχρι να βελτιωθεί.

Βλέπετε, δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι είναι εικόνα Ολυμπιακού αυτή. Θα έρθουν και νέοι παίκτες, θα μπουν και αυτοί που έχουν αποκτηθεί και δεν έχουν παίξει ακόμα και η ομάδα θα ανέβει. Μέχρι να συμβεί αυτό, όμως, επειδή υπάρχουν κι άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τον Ολυμπιακό δεν τον παίρνει για άλλον αποκλεισμό, θα πρέπει να παίρνει νίκες που θα του δώσουν ηρεμία.

Στην κατάσταση που είναι η ομάδα, μέχρι να βρεθεί σε ένα καλό επίπεδο, είναι σημαντικό και να πάρει την πρόκριση επί της Σλόβαν και την πρόκριση από τα πλέι οφ του Europa League (με Απόλλωνα Λεμεσού πιθανότατα) ώστε να κερδίσει ηρεμία. Και να κερδίσει χρόνο ο Κάρλος Κορμπεράν για να κάνει τη δουλειά του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

ΑΥΤΑ μάλλον δεν έγιναν ποτέ! Ένδοξες ημέρες «εξυγιαντικού» ΑΙΣΧΟΥΣ ζούμε… (photos/videos)

ΑΥΤΑ μάλλον δεν έγιναν ποτέ! Ένδοξες ημέρες «εξυγιαντικού» ΑΙΣΧΟΥΣ ζούμε… (photos/videos)

Μαγική εικόνα ο περσινός τελικός Κυπέλου-ΑΙΣΧΟΣ που διοργάνωσε η τότε (Δημητρίου) ΕΠΟ της «εξυγίανσης», με την τωρινή (Μπαλτάκου) να ρίχνει την ποινή του ΠΑΟΚ (και του Παναθηναϊκού), σαν να μην έγινε τίποτα!