Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απαντήσεις από τον Θρύλο εκεί που πρέπει. Στο γήπεδο

Απαντήσεις από τον Θρύλο εκεί που πρέπει. Στο γήπεδο
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 00:59

Αρκετά δείχνει να απέχει ο Ολυμπιακός από το επίπεδο που θέλει να βρίσκεται και από αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος του. Η εικόνα της ομάδας και με την Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν ήταν αυτή που έπρεπε και όλοι ξέρουν πως χρειάζεται βελτίωση. Δουλειά και βελτίωση. Δουλειά, ενίσχυση και βελτίωση.

Το 1-1 στο Καραϊσκάκη αφήνει την πρόκριση ανοικτή, όσο και ο κόσμος να περίμενε κάτι πολύ καλύτερο. Και ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Σλοβακία για τον δεύτερο αγώνα (11/8, 21:30) γνωρίζοντας και τις δυσκολίες αλλά και ότι πρέπει να πάρει τη νίκη για να συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Μπρατισλάβα για να πάρει το «διπλό». Όπως θα πήγαινε και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα να είχε έρθει στον Πειραιά. Είναι καλύτερος, αλλά οφείλει να το δείξει. Όχι στα λόγια. Δεν χρειάζονται τέτοια.

Και ο κόσμος θέλει να δει πράξεις. Βελτίωση. Απαντήσεις. Στο γήπεδο. Εκεί που πραγματικά μετράει. Ας γίνει αρχής γενομένης από την προσεχή Πέμπτη... Για να κερδίσει η ομάδα και την πρόκριση, αλλά και την απαραίτητη ηρεμία. Σημαντικό και αυτό, έτσι!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης