Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι παραμυθάδες, ξεγράψτε τον, υποβαθμίστε τον, μειώστε τον…

Έτσι παραμυθάδες, ξεγράψτε τον, υποβαθμίστε τον, μειώστε τον…
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 13:22

Όσο οι ανύπαρκτοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού παραμένουν ανύπαρκτοι, ένα «όπλο» έχουν (ή νομίζουν ότι έχουν) στα χέρια τους: Την προπαγάνδα εις βάρος του πρωταθλητή Ελλάδας. Βλέπετε, ο Ολυμπιακός είναι μέγεθος το οποίο δεν μπορούν να πλησιάσουν. Δεν μπορούν να ακουμπήσουν. Και έτσι (όπως κάνει και η αλεπού στη γνωστή παροιμία για τα… κρεμαστάρια) προσπαθούν να τον φέρουν στα… μέτρα τους. Στο επίπεδό τους. Τι κάνουν, λοιπόν; Προσπαθούν να τον μειώσουν.

Προσπαθούν να εμφανίσουν μια εικόνα… διάλυσης, που όχι απλώς δεν ισχύει, αλλά είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα, όσο η Ελλάδα από το… Ροστόφ. Τέτοια απόσταση, λέμε… Αυτό είναι, νομίζουν, το «όπλο» τους. Να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερη αναταραχή στην ομάδα του Πειραιά, στον κόσμο του… Ο οποίος περιμένει να δει καλύτερα πράγματα, από την ομάδα που αγαπά και άμεσα. Αλλά οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, με αυτό θρέφονται. Με την αναταραχή, με το μένος, με την εσωστρέφεια…

Κυρίως, όμως, με το να παίρνουν το ενδιαφέρον από την ανυπαρξία τους και να το στρέφουν αλλού… Να αλλάζουν την ατζέντα. Τι θα διαβάσει κανείς, δηλαδή; Ότι η ΑΕΚ είναι… πουθενά; Ότι ο ΠΑΟΚ είναι… πουθενά, όπως και ο ιδιοκτήτης του; Ότι όσοι βγαίνουν Ευρώπη, πριν του Ολυμπιακού, διασύρονται… σταθερά και αδιάκοπα; Μπα… Θα διαβάσετε ότι… διαλύεται ο Ολυμπιακός. Αυτό συμφέρει. Αυτό πουλάνε…

Έτσι παραμυθάδες, ξεγράψτε τον, υποβαθμίστε τον, μειώστε τον… Αυτό πρέπει να κάνετε… Να τον ξεγράψετε, από τίτλους, από καλή μπάλα, από… από… Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να αντιδρά. Όποιος δεν το ξέρει και προσπαθεί από τώρα να τον… ρίξει, είναι δεδομένο ότι θα το βρει μπροστά του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης