Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος ξανά στη Βαρκελώνη! (photo)

Ο Θρύλος ξανά στη Βαρκελώνη! (photo)
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 15:04

Το έχουμε πει. Και θα το λέμε συνεχώς. Η σχέση του κόσμου του Ολυμπιακού, με την αγαπημένη του ομάδα, δεν είναι απλή. Δεν είναι κάτι μικρό. Είναι κάτι σπουδαίο, διαφορετικό. Κάτι ξεχωριστό. Οι ΓΑΥΡΟΙ κουβαλούν τον Ολυμπιακό μαζί τους, όπου και αν πάνε και η αλήθεια είναι πως δεν αντέχουν, δίχως εκείνον. Δεν αντέχουν δίχως την αγάπη τους για την ομάδα. Τη μεγάλη τους αγάπη… Και έτσι, το έχουν μαζί, στην καρδιά και στην ψυχή, όπου και αν βρίσκονται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως ο φίλος του Θρύλου, τη φωτογραφία του οποίου από τη Βαρκελώνη, δημοσιεύει σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός! Τη φωτογραφία του Αναστάση, ο οποίος με το κασκόλ με τον Δαφνοστεφανωμένο, φωτογραφήθκε μπροστά στη Σαγράδα Φαμίλια, θέλοντας να δείξει την… ιερή αγάπη του, για τον Ολυμπιακό…

Είπαμε… Παντού είναι Πειραιάς.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Μονόδρομος προς Μπρατισλάβα

Μονόδρομος προς Μπρατισλάβα

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλεια, εάν θέλει να συνεχίσει στο Europa League. Και στην ομάδα υπάρχει πίστη για την πρόκριση.