Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τουλάχιστον δεν είπε ότι ήρθε για… τίτλους και… Ευρώπη

Τουλάχιστον δεν είπε ότι ήρθε για… τίτλους και… Ευρώπη
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 15:55

Να παίζει και να πάει στο Μουντιάλ θέλει ο Πινέδα και για αυτό επέλεξε, όπως είπε, να φύγει από την πρώην ομάδα του, τη Θέλτα. Σαφές και κατανοητό αυτό, αφού όπως γινόταν αντιληπτό, στη Θέλτα δεν τον… πολυέβλεπαν. Γιατί επέλεξε την ΑΕΚ όμως; Τι τον έκανε να πει το «ναι» και να έρθει εδώ; Μήπως το νέο γήπεδο; Μήπως η ιστορία και ο κόσμος της ομάδας; Μήπως η προοπτική για τίτλους, στην Ελλάδα; Μήπως η προοπτική της Ευρώπης; Μπα. Τίποτα από αυτά, όπως φαίνεται.

«Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες για μένα. Υπήρξαν ομάδες σε Ισπανία και Μεξικό, αλλά η επιλογή μου ήταν η ΑΕΚ κι αυτό οφείλεται και στην εμπιστοσύνη του προπονητή. Ήμουν πρόθυμος να δουλέψω μαζί του, ξέρω πως λειτουργεί. Σκέφτηκα επίσης ότι θα έχεις μεγαλύτερη άνεση να δουλέψεις όταν έχεις την υποστήριξη του προπονητή», είπε μεταξύ άλλων.

Τουλάχιστον ο Πινέδα ήταν ειλικρινής. Είπε «έρχομαι για τον προπονητή». Ούτε για… τίτλους, ούτε για… Ευρώπη. Που να τα βρει στην ΑΕΚ, κιόλας…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μονόδρομος προς Μπρατισλάβα

Μονόδρομος προς Μπρατισλάβα

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλεια, εάν θέλει να συνεχίσει στο Europa League. Και στην ομάδα υπάρχει πίστη για την πρόκριση.