Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιο επιθετικός, αλλά και με μεγαλύτερη προσοχή πίσω

Πιο επιθετικός, αλλά και με μεγαλύτερη προσοχή πίσω
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 00:19

Τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, στα πλέι οφ, θέλει ο Ολυμπιακός στην Μπρατισλάβα απέναντι στην Σλόβαν, μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι, στο Καραϊσκάκη.

Και για να βρει γκολ, θα πρέπει να επιτεθεί. Με προσοχή, αλλά να επιτεθεί. Να ρισκάρει, να δημιουργήσει, να βρει γκολ. Μα, πάνω απ’ όλα, να το κάνει με υπομονή.

Όπως και να ‘χει, όμως, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει πολύ και τα μετόπισθεν. Γιατί, και στο Καραϊσκάκη περιμέναμε, απέναντι σε μία ομάδα τελείως στα μέτρα του να την περιορίσει και να κυριαρχήσει, όμως, κινδύνευσε με ήττα.

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε φάσεις απέναντι στην Σλόβαν και πρέπει να το δουλέψει αυτό ενόψει του αγώνα στην Σλοβακία. Προφανώς και δεν λέμε ότι δεν έπρεπε να δεχτεί φάσεις, και ας είναι ανώτερος, όμως, εμφάνισε πολλά κενά και... προβλημάτισε. Και έδειξε ότι πρέπει να λυθούν και αυτά τα θέματα.

Άλλωστε, πέρα από το γκολ που ήρθε από μεγάλο λάθος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο Βατσλίκ κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό σε δύο περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε μεγάλες επεμβάσεις στο 22’ όταν απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του Μπαρσεγκιάν και στο 89’ όταν γλίτωσε τον Ολυμπιακό από το... 1-2 με το τελείωμα του Γκριν από κοντά αποκρούοντας σωτήρια. Και μην ξεχνάμε και το δοκάρι της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πρώτο ημίχρονο, έτσι!

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, οφείλει να προσέξει πολύ και την άμυνά του...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης