Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορμπεράν στους παίκτες του: «Εμείς θα προκριθούμε!»

Κορμπεράν στους παίκτες του: «Εμείς θα προκριθούμε!»
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 09:54

Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι ελάχιστες ημέρες στον Ολυμπιακό. Ελάχιστες και όμως… πολύ σημαντικές. Το αν η αλλαγή προπονητή έκανε καλό στην ομάδα, θα φανεί στην πορεία. Αλλά αυτή τη στιγμή φάνταζε ως μονόδρομος και η Διοίκηση του Ολυμπιακού δεν δίστασε. Ποτέ δεν έχει διστάσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, άλλωστε, να κάνει το σωστό για την ομάδα που αγαπάει. Το πρώτο μεγάλο «στοίχημα» που πρέπει να κερδίσει ο Ισπανός τεχνικός, είναι το να κάνει την ομάδα του να πιστέψει ξανά στις δυνάμεις της! Και στην ομιλία του, στο Ρέντη, το Σάββατο, θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του, ενόψει της ρεβάνς, στην Μπρατισλάβα.

«Εμείς θα προκριθούμε!», έδωσε το σύνθημα ο Κορμπεράν, ο οποίος θέλει να κάνει την ομάδα να έχει ξανά την αυτοπεποίθηση που της λείπει. «Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Κάναμε κάποια πράγματα στην αρχή του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», είπε για το πρώτο ματς, ο Ισπανός.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Εμείς θα προκριθούμε, αλλά πρέπει να παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε. Μου άρεσε ότι μετά τι γκολ που δεχθήκαμε βγάλαμε αντίδραση. Είναι σημαντικό αυτό.

Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να αντιδράμε όταν μας συμβαίνει κάτι άσχημο στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, να κυριαρχούμε στο γήπεδο και να μην χρειάζεται να αντιδράμε. Να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα αυτές τις ημέρες και να πάμε στη Σλοβακία για να νικήσουμε και να προκριθούμε», φέρεται να κατέληξε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης