Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οφείλει να βρει ξανά τη δυναμική του στα καλοκαιρινά προκριματικά

Οφείλει να βρει ξανά τη δυναμική του στα καλοκαιρινά προκριματικά
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 11:15

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Ολυμπιακός έκανε… ΔΙΚΑ ΤΟΥ, τα καλοκαιρινά προκριματικά. Από το Europa League της σεζόν 2018-19 και έπειτα, έκανε πολλές, συνεχόμενες και πολύ σημαντικές προκρίσεις, οι οποίες τον έφερναν είτε στο Champions League είτε στο Europa League. Όπου βήμα-βήμα, προχωρούσε με εξίσου μεγάλες νίκες και εξίσου μεγάλες προκρίσεις, τις οποίες πανηγύριζε αγκαλιά με τον πύρινο κόσμου. Τις τελευταίες δύο χρονιές, ο Ολυμπιακός δυστυχώς χάλασε την εικόνα του, όσον αφορά στο Champions League. Ο Ολυμπιακός, με δύο διαδοχικούς αποκλεισμούς από το Champions League, χάλασε την εικόνα που έχτισε με πολύ κόπο, εδώ και χρόνια. Αλλά είναι στο χέρι του να τη φτιάξει ξανά!

Η ομάδα δεν μπορεί να χάσει τη «φύση» της έτσι απλά… Έτσι εύκολα… Κάθε άλλο. Ο Θρύλος είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, ικανή να στέκεται επάξια στο κορυφαίο επίπεδο και να κοντράρει μεγαθήρια. Το έχει αποδείξει και στο χέρι του είναι να το αποδείξει ξανά. Το Europa League τον… καλεί και οφείλει ο Θρύλος να απαντήσει στο κάλεσμα. Να είναι εκεί. Γιατί και το επίπεδο στο Europa League είναι υψηλό και ο Ολυμπιακός μπορεί και εκεί να πάρει πίσω αυτό που έχασε, μέσα από εμφανίσεις που δεν του ταίριαζαν, την περσινή και προπέρσινη σεζόν. Ακόμη και τότε, όμως, είχε σπουδαία βράδια, τα οποία άλλες ομάδες μόνο να… ονειρεύονται μπορούν.

Η πρόκριση επί της Σλόβαν μπορεί να είναι μια νέα αρχή, στο μονοπάτι της Ευρώπης. Να δώσει στον Ολυμπιακό την ψυχολογία και την ώθηση, για να πάει στους ομίλους του Europa League και από εκεί να συνεχίσει για ακόμη υψηλότερο επίπεδο, να επανέλθει σε εκείνο στο οποίο τον έχουμε συνηθίσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης