Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάριο από Ιταλία για Μπάγερν, Ολυμπιακό και Ντε Λα Φουέντε (videos)

Σενάριο από Ιταλία για Μπάγερν, Ολυμπιακό και Ντε Λα Φουέντε (videos)
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 12:12

Το όνομα του 21χρονου Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε «μπλέκουν» με τον Ολυμπιακό, νέα μεταγραφικά σενάρια, τα οποία έρχονται σήμερα από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, από τη γειτονική Ιταλία. Ο δημοσιογράφος από τη χώρα, Ματέο Μορέτο, επισημαίνει πως ο Ολυμπιακός, η Μπάγερν, αλλά και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε της Μαρσέιγ. Τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Την περασμένη σεζόν, ο Ντε Λα Φουέντε έπαιξε σε 23 ματς με τη Μαρσέιγ, στη Γαλλία. Και όπως γίνεται αντιληπτό, είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό να «παίξει μπάλα», αφού ο ανταγωνισμός δείχνει να είναι μεγάλος, για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, η Μπάγερν, η Μπέρνλι, η Μπεσίκτας, η Γκλάνταμπαχ και η Πόρτοφ, φέρονται να τσεκάρουν τον ποδοσφαιριστή, όπως και ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Μορέτο. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι στο «κόλπο» και να τσεκάρει την υπόθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή…

Δείτε τον σε δράση:

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του Ντε Λα Φουέντε, στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Η άμυνα να παίξει τον ρόλο της

Η άμυνα να παίξει τον ρόλο της

Ο Ολυμπιακός προδίδεται από ατομικά λάθη και κακές αντιδράσεις στην άμυνα και οφείλει, μέσα από τη δουλειά με τον Κορμπεράν, να το αλλάξει αυτό άμεσα.