Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφουν στην ΕΠΟ οι τρεις, λογικά πλέον θα σβήνονται πιο γρήγορα οι ποινές του ΠΑΟΚ

Επιστρέφουν στην ΕΠΟ οι τρεις, λογικά πλέον θα σβήνονται πιο γρήγορα οι ποινές του ΠΑΟΚ
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 15:52

Ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί. Δεν θα κάθεται τώρα να ασχολείται με τις ποινές που του ρίχνουν και να πηγαίνει στην ΕΠΟ σε δεύτερο βαθμό να προσπαθεί (όχι και πολύ) να τις ρίχνει. Έχει ΣΟ-ΒΑ-ΡΑ πράγματα να κάνει. Να φτιάξει το ίντερνετ να κάνει τηλεδιάσκεψη με Ροστόφ, να πουλήσει ο Μπότο κάναν παίκτη και να φέρει κάναν ελεύθερο να τον πουλήσει κι αυτόν μεθαύριο, να παίξει στην Ευρώπη… Ώπα. Λάθος. Σβήστε το τελευταίο. Αφήστε, το σβήνουμε εμείς. Να παίξει στην Ευρώπη. Έχει ΣΟ-ΒΑ-ΡΑ πράγματα ο ΠΑΟΚ και έτσι δεν έχει χρόνο να… τρέχει να ρίχνει τις ποινές του.

Αλλά τώρα δεν θα χρειάζεται, λογικά. Η Επιτροπή Εφέσεων αθώωσε τους τρεις της ΕΠΟ (Δημητρίου, Τζαφέρη, Αντωνίου) που είχαν μπει σε τρίμηνη υποχρεωτική αργία και εκείνοι επανέρχονται, μας λέει η παραμύθα, στην ΕΠΟ. Λογικά, πλέον, θα εξαφανίζονται πιο γρήγορα οι ποινές του ΠΑΟΚ. Ή δεν θα επιβάλλεται εξ αρχής καμία να… τελειώνουμε. Μην υπάρχει και… ταλαιπωρία και δυσκολίες γενικά…

Πολλές μαζεμένες «νίκες» μετράει η «εξυγίανση» με την Επιτροπή Εφέσεων, τώρα τελευταία. Πέφτουν ποινές, επιστρέφουν έκπτωτοι παράγοντες που θαύμασε σε «εξυγιαντική» δράση ΟΛΗ η Ελλάδα και άλλα τέτοια… Εντάξει, όπου μπορεί ο καθένας. Άλλοι στο γήπεδο με πρωταθλήματα, άλλοι στην αίθουσα της Επιτροπής Εφέσεων της «Μπαλτάκειας» ΕΠΟ….

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης