Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλο βάρος στην τακτική ρίχνει ο Κάρλος Κορμπεράν

Μεγάλο βάρος στην τακτική ρίχνει ο Κάρλος Κορμπεράν
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 10:09

Μπήκαμε σε εβδομάδα που θα κρίνει πολλά, για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού. Απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά και, μετά το 1-1 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θέλουν να πάνε στην έδρα της αντιπάλου και να νικήσουν. Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο ο Θρύλος θα περάσει στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League και θα έχει την ευκαιρία να ‘δει’ ομίλους. Και για να το κάνει αυτό, ο Κάρλος Κορμπεράν οργανώνει το πλάνο του, ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να κάνει αυτό που πρέπει, στο χορτάρι.

Έχουμε πει ξανά ότι το διάστημα, κατά το οποίο ο Κάρλος Κορμπεράν δουλεύει με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ μικρό, για να προλάβει ο νέος προπονητής να δώσει το δικό του στίγμα και να βάλει τη δική του ταυτότητα, στην ομάδα του. Αλλά μέσα σε αυτές τις ημέρες, οι οποίες κυλούν από το 1-1 της περασμένης Πέμπτης, μέχρι τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης, ο οποίος πλησιάζει, ο Κορμπεράν είχε και έχει την ευκαιρία να προετοιμάσει την ομάδα του, για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Και αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που μετράει.

Ο Κορμπεράν έχει ρίξει το βάρος του στην τακτική. Η ομάδα του χρειάζεται δουλειά. Να εμφανίσει σημάδια βελτίωσης, αρχικά, για να μπορέσει να κάνει κάτι καλύτερο, στο χορτάρι του γηπέδου της Σλόβαν. Και φυσικά, δεν θα πέσει με τα… μούτρα στην επίθεση. Η υπόθεση χρειάζεται υπομονή και ο Ολυμπιακός πρέπει να την έχει. Άλλωστε, θυμίζουμε, η Σλόβαν θέλει επίσης νίκη και θα κοιτάξει να βγει μπροστά. Εάν ο Ολυμπιακός είναι σωστός τακτικά, μπορεί να τη ‘χτυπήσει’ στην κόντρα και να την πληγώσει… Ο Κορμπεράν δουλεύει πολύ αυτές τις ημέρες στην τακτική της ομάδας του και θέλει να παρουσιάσει ένα σύνολο, το οποίο πρωτίστως θα ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και πως θα το πάρει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης