Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πατάει γκάζι ο Μανωλάς, κρίνεται μέρα με τη μέρα η συμμετοχή του

Πατάει γκάζι ο Μανωλάς, κρίνεται μέρα με τη μέρα η συμμετοχή του
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 13:27

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται εντατικά, για να είναι όπως πρέπει, απέναντι στη Σλόβαν, στη μεγάλη ρεβάνς της Πέμπτης. Ο Κάρλος Κορμπεράν δείχνει να ρίχνει μεγάλο βάρος στην τακτική και φυσικά στο να καταφέρει η ομάδα του, πέραν του να σκοράρει, να κρατήσει το «μηδέν» πίσω. Ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να έχει στο μυαλό του ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να βάλει γκολ εκεί, αλλά παράλληλα, έχει στο μυαλό του και την άμυνα. Και εκεί σκέφτεται αλλαγές, αν του δοθεί η ευκαιρία όμως. Όπως για παράδειγμα στην υπόθεση Μανωλά. Είναι σαφές ότι ο Έλληνας άσος θα το παλέψει, να είναι παρών στη ρεβάνς με τη Σλόβαν, στην Μπρατισλάβα. Ο Μανωλάς πατάει γκάζι, αλλά η συμμετοχή του θα κρίνεται μέρα με τη μέρα και δεν μπορεί να «κλειδώσει» από τώρα.

Ο Μανωλάς μπορεί να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα, στο ματς της Πέμπτης, αλλά μόνο εφόσον είναι υγιής και σε καλή κατάσταση. Θα το κυνηγήσει και ο ίδιος, γιατί θέλει διακαώς να είναι παρών, στη ρεβάνς με τη Σλόβαν.

Ο Κορμπεράν παρακολουθεί την υπόθεση ενεργά και είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον παίκτη και το ιατρικό επιτελείο. Και είναι σαφές ότι περιμένει πως και πως να έχει τον Μανωλά διαθέσιμο, για να τον ρίξει στη «μάχη», στην Μπρατισλάβα. Θα φανεί προσεχώς και για ό,τι νεότερο, θα σας ενημερώνουμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης