Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο 4-3-3 ο Κούντε θα είναι ξανά βασικός

Στο 4-3-3 ο Κούντε θα είναι ξανά βασικός
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 10:49

Ο Μαντί Καμαρά και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, αλλά και ο Αγκιμπού Καμαρά, δεν είναι αυτή τη στιγμή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αγωνιστικά. Οι τρεις ποδοσφαιριστές παραμένουν σε κάμψη και δεν καταφέρνουν να βγάλουν στο γήπεδο την ποιότητά τους, όπως το έκαναν το προηγούμενο διάστημα. Και καθώς το ματς με τη Σλόβαν πλησιάζει, έχουν αλλάξει λιγάκι οι προτεραιότητες, σε ό,τι αφορά τον άξονα. Και εκεί, ο Κούντε δείχνει να έχει πάρει προβάδισμα, έναντι άλλων παικτών, στον ίδιο χώρο. Σε ένα πιθανό 4-3-3, αν ο Κορμπεράν καταλάξει σε αυτό, ο Κούντε αναμένεται να είναι βασικός. Αλλά και στο 4-2-3-1, ο Αφρικανός άσος δείχνει να έχει προβάδισμα, έναντι των Μαντί και Μπουχαλάκη, αυτή τη στιγμή.

Ο Κούντε, αν και δεν εντυπωσίασε, με την απόδοσή του στο πρώτο ματς με τη Σλόβαν, δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση, από τους συντοπίτες του χαφ του Θρύλου. Και ο Κάρλος Κορμπεράν ξέρει καλά πως ο άξονας θα παίξει μεγάλο ρόλο και στη ρεβάνς. Ο Ολυμπιακός θέλει να κυριαρχήσει εκεί και να κάνει το παιχνίδι του. Και ο -παροπλισμένος επί Πέδρο Μαρτίνς- Κούντε, δείχνει αυτή τη στιγμή να έχει προβάδισμα, για να πάρει θέση βασικού.

Εφόσον ο Κορμπεράν κατασταλάξει, σήμερα-αύριο, στο σύστημα με το οποίο θα πάει στην Μπρατισλάβα, θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για τα πρόσωπα, οπότε θα έχουμε καλύτερη ανάλυση προσεχώς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πρόκριση, μεταγραφές, δουλειά

Πρόκριση, μεταγραφές, δουλειά

Με αυτή τη σειρά οφείλει ο Θρύλος να πορευτεί για το υπόλοιπο του φετινού καλοκαιριού. Το Νο1 είναι η νίκη-πρόκριση την Πέμπτη.