Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναγκαίος και δεύτερος εξτρέμ

Αναγκαίος και δεύτερος εξτρέμ
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 11:46

Το νέο απρόοπτο με τον Γκάρι Ροντρίγκες ενεργοποιεί ακόμη πιο έντονα τον μεταγραφικό μηχανισμό στον Ολυμπιακό, αναφορικά με το θέμα των άκρων. Ο Θρύλος βλέπει ότι χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση στα εξτρέμ, αφού αν και έχει εκεί έναν εξαιρετικό, ποιοτικό και με αξία ποδοσφαιριστή, οι συχνοί τραυματισμοί του αποτελούν «αγκάθι». Ο Γκάρι προοριζόταν για βασικός κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος δίνει τρομερή ποιότητα στα άκρα της ομάδας. Κάνει τη διαφορά. Όμως θα είναι πάλι απών, όπως φαίνεται. Δεν είναι δεδομένο, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Κορμπεράν δεν θα τον έχει στη διάθεσή του.

Αυτά τα δεδομένα, όπως διαμορφώνονται, ωθούν τη Διοίκηση του Ολυμπιακού, σε συνεννόηση πάντα με τον Κάρλος Κορμπεράν, να αναζητήσει περισσότερες της μιας λύσης, για τα άκρα. Γίνεται σαφές ότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη και έναν δεύτερο εξτρέμ, ο οποίος θα είναι βασικός ή εν δυνάμει βασικός, αφού ο υγιής Γκάρι λογικά θα έχει προτεραιότητα.

Λύσεις υπάρχουν. Και αν ο Ολυμπιακός σκόπευε, σε πρώτη φάση, να πάει για έναν εξτρέμ, τώρα το πλάνο μπορεί να αλλάξει. Και λογικά θα αλλάξει. Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήθελε ενίσχυση στα άκρα και με τον Γκάρι υγιή. Πόσο μάλλον αν ο ακραίος από το Κάπε Βέρντε εμφανίζει τέτοιες δυσκολίες, στο να καταγράψει συνεχόμενα ματς και στο να καταθέτει σε διάρκεια τη μεγάλη ποιότητά του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης