Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναχωρεί ο Θρύλος για Μπρατισλάβα

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναχωρεί ο Θρύλος για Μπρατισλάβα
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 13:57

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα, για τη μεγάλη ρεβάνς, με τη Σλόβαν, στην Μπρατισλάβα. Απέναντι στην ομάδα από τη Σλοβακία, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο, εκείνο των πλέι οφ. Ο Θρύλος προχωρά την προετοιμασία του και θα την ολοκληρώσει, εν Ελλάδι, το πρωί της Τετάρτης. Παραμονή του αγώνα θα αναχωρήσει επίσης, για τη Σλοβακία, με πτήση τσάρτερ, στις 14:30 ώρα Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός, ενόψει της ρεβάνς με τη Σλόβαν:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (11/8, 21.30, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 10/8

09.00: Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

14.30: Αναχώρηση αποστολής για τη Σλοβακία.

20.00: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «stadium Tehelné pole». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Κάρλος Κορμπεράν και ο Τόμας Βατσλίκ.

Πέμπτη 11/8

21.30: Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός (stadium Tehelné pole).

* Η συνέντευξη Τύπου της Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη (10/8) στις 19.30 και η προπόνησή της στις 20.30, στο «stadium Tehelné pole».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης