Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νοκ άουτ και ο Σωκράτης στον Ολυμπιακό!

Νοκ άουτ και ο Σωκράτης στον Ολυμπιακό!
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 21:39

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας (11/8, 21:30), μιας και τέθηκε νοκ άουτ και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος! Μάλιστα, θα μείνει εκτός δράσης για... καιρό, μιας και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για απουσία 3 εβδομάδων!

Πάνω που πάει ο Κάρλος Κορμπεράν να ετοιμάσει την ομάδα, όλο και κάτι καλύπτει. Την προηγούμενη εβδομάδα, αναγκάστηκε να πάει στον πρώτο αγώνα χωρίς τον Κώστα Μανωλά και τον Σίμε Βρσάλικο.

Τώρα, είδε τον Παπασταθόπουλο να τραυματίζεται και να τίθεται εκτός και εκείνος! Η σχετική ενημέρωση αναφέρει πως το πρόβλημα είναι μυϊκό. Για την ακρίβεια, θλάση! Και όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 εβδομάδες!

Αυτά, πάντως, σίγουρα δεν είναι καλά νέα. Από το παιχνίδι στην Σλοβακία φαίνεται πως θα λείψει και ο Βρσάλικο, ενώ ο Μανωλάς έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει.

Στο... χειρότερο σενάριο που δεν παίξει ούτε ο Μανωλάς, το δίδυμο των στόπερ θα είναι ο Παπέ Αμπού Σισέ και ο Ουσεϊνού Μπα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης