Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπονήθηκε ο Μανωλάς, εκτός ο Γκάρι Ροντρίγκες

Προπονήθηκε ο Μανωλάς, εκτός ο Γκάρι Ροντρίγκες
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 10:16

Στα ευχάριστα για τον Ολυμπιακό, ενόψει της ρεβάνς με τη Σλόβαν, συγκαταλέγεται η παρουσία του Κώστα Μανωλά στη σημερινή (Τετάρτη 10/8) προπόνηση της ομάδας, στο Ρέντη. Ο Έλληνας άσος γυμνάστηκε και επανέρχεται σε κανονικό ρυθμό, αλλά η παρουσία του στο αρχικό σχήμα της ομάδας, το βράδυ της Πέμπτης, είναι μάλλον αμφίβολη.

Για την ακρίβεια παραμένει ερωτηματικό και ο Κάρλος Κορμπεράν θα αποφασίσει για το αν θα βασιστεί στον Κώστα Μανωλά, για το κέντρο της άμυνας, στη μεγάλη ρεβάνς με τη Σλόβαν. Όπως αναλύσαμε και χθες, το εναλλακτικό σενάριο υπαγορεύει τη χρησιμοποίηση των Σισέ και Μπα στα στόπερ, ενώ ένα μικρό σενάριο θέλει και τον Εμβιλά, στην ανάγκη, να γυρίζει πιο πίσω. Ίσως μαζί με τον Σισέ. Δύσκολο, αλλά το αναφέρουμε γιατί «κυκλοφόρησε».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Από την άλλη, δεδομένα μένει εκτός, εντέλει, ο Γκάρι Ροντρίγκες, χάνοντας ακόμη ένα σημαντικό ματς του Ολυμπιακού. Τραυματίας για άλλη μια φορά ο εξτρέμ από το Κάπε Βέρντε, δεν θα είναι στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν, για το ματς με τους Σλοβάκους, το βράδυ της Πέμπτης, στην Μπρατισλάβα. Δεδομένα ήταν εκτός ο Παπασταθόπουλος, ενώ ο Κορμπεράν δεν υπολογίζει και στους Χουάνγκ και Λάιντνερ.

Διαβάστε επίσης