Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε πρώτο πλάνο η θετική έκβαση της υπόθεσης Φουρνιέ

Σε πρώτο πλάνο η θετική έκβαση της υπόθεσης Φουρνιέ
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 10:56

Καλές οι μεταγραφές. Καλές οι συζητήσεις για παίκτες που αγοράζονται και πωλούνται. Καλές οι κουβέντες για ποδοσφαιριστές και η ονοματολογία, αλλά πιο σημαντική είναι πάντοτε η σωστή στελέχωση μιας ομάδας. Για να μπορεί εκείνη να πραγματοποιεί τις παραπάνω κινήσεις της πιο άνετα, πιο γρήγορα και -κυρίως- πιο σωστά.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας άκρως ποδοσφαιρικός οργανισμός. Έχει ανθρώπους οι οποίοι ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο. Και με αυτή την προσέγγιση, υπηρετούν την ομάδα. Αλλά ένας παράγοντας όπως ο Ζουλιέν Φουρνιέ, για παράδειγμα, μπορεί να δώσει την έξτρα ώθηση, σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, να ανέβει επίπεδο, στις διαπραγματεύσεις της, αλλά και στις γενικότερες κινήσεις της, γύρω από αγορές και πωλήσεις παικτών.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει για τον Θρύλο, η θετική έκβαση της υπόθεσης Φουρνιέ. Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να ολοκληρώσει άμεσα τις επαφές με τον Γάλλο παράγοντα και εκείνος να αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή. Μία κίνηση, η οποία θα ισχυροποιήσει τον Θρύλο και σε αυτό το κομμάτι. Εκεί όπου διέπρεψε, είναι η αλήθεια, τα προηγούμενα χρόνια. Ο Φουρνιέ είναι ένας εξαιρετικός παράγοντας, με αξιόλογη καριέρα, επί σειρά ετών, στη Νις. Το όνομά του είναι «καυτό» στην αγορά και αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να τον προσλάβει, θα έχει κάνει μία πολύ σημαντική εξωαγωνιστική κίνηση, προς τη σωστή κατεύθυνση.

** Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα της Νις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης