Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δυσκολίες υπάρχουν για να ξεπερνιούνται

Οι δυσκολίες υπάρχουν για να ξεπερνιούνται
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 11:50

Σύμφωνοι, ο Ολυμπιακός πάει σε άλλο ένα σημαντικό ευρωπαϊκό ματς, ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς την πορεία την οποία θα έχει φέτος στην Ευρώπη, με προβλήματα και απουσίες. Με δυσκολίες. Με σπαζοκεφαλιές, τις οποίες ο Κάρλος Κορμπεράν καλείται να λύσει. Αλλά αυτές οι δυσκολίες, όπως και όλες εκείνες, τις οποίες βρίσκει μπροστά της μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, είναι για να… ξεπερνιούνται! Ξεκάθαρα.

Δεν απαξιώθηκε ακόμη το ρόστερ του Θρύλου. Κανείς δεν είναι σε θέση να το κάνει αυτό, στο πιο ακριβό ρόστερ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σίγουρα σε αυτό υπάρχουν αδυναμίες. Και σε ποιο ρόστερ, ανά τον πλανήτη, δεν υπάρχουν αδυναμίες; ΟΚ, το ρόστερ του Θρύλου παραμένει με διαφορά το πιο δυνατό και πλούσιο, στην Ελλάδα κα ο Κάρλος Κορμπεράν έχει λύσεις. Αν όχι τις πρώτες του, εκείνες οι οποίες έρχονται από πίσω. Και αν του λείπει ένας, θεωρητικά, βασικός ποδοσφαιριστής, έχει το υλικό για να τον αντικαταστήσει. Έχει το υλικό για να λύσει τα προβλήματα τα οποία τον απασχολούν.

Στις μεγάλες ομάδες, όπως ο Θρύλος, τα προβλήματα είναι εκεί, για να λύνονται. Υπάρχουν, τα αναγνωρίζουμε, δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο Θρύλος τα έχει και ότι καλείται να τα λύσει… Αλλά οι δυσκολίες υπάρχουν για να ξεπερνιούνται. Και εκείνοι που θέλουν να πάνε ακόμη πιο ψηλά, να τις βλέπουν σαν μικρά εμπόδια, πάνω από τα οποία θα περνούν. Αυτό καλείται να κάνει και με τα δικά του προβλήματα, τώρα, ο Κάρλος Κορμπεράν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης