Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιθανή η επιστροφή Αγκιμπού στο αρχικό σχήμα

Πιθανή η επιστροφή Αγκιμπού στο αρχικό σχήμα
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 14:11

Νωρίτερα συζητήσαμε για τα συστήματα, τα οποία ο Κάρλος Κορμπεράν δοκίμασε και τα οποία σκέφτεται να χρησιμοποιήσει, στην αυριανή (Πέμπτη 11/8) ρεβάνς του Θρύλου με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τον τρίτο προκριματικό του Europa League. Το 4-3-3 και το 4-2-3-1. Και σιγά-σιγά μπορούμε να αρχίσουμε να αναλύουμε και τα των προσώπων, που αναμένουμε να δούμε να παίζουν, στο βασικό σχήμα.

Ξεκαθαρίζουμε, αρχικά, ότι μιλάμε για εικασίες, αφού υπάρχουν ερωτηματικά. Του Μανωλά, του Μασούρα… Θα φανεί αν θα είναι έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές και ο Κορμπεράν θα αποφασίσει την έσχατη στιγμή, αν θα τους βάλει να παίξουν και πόσο. Μάλιστα, μπορεί να έχουμε και μια επιστροφή, στην αρχική ενδεκάδα, η οποία ενδεχομένως να μην είναι στο μυαλό πολλών φιλάθλων.

Ο λόγος για τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο οποίος εδώ και λίγο καιρό δεν είναι στα καλύτερά του. Αλλά δείχνει να ανεβαίνει. Και ανεβαίνοντας σε απόδοση, έχει φτάσει αυτή τη στιγμή να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, το βράδυ της Πέμπτης. Σε ένα σενάριο και ανάλογα με την τελική διάταξη, την οποία ο Κορμπεράν θα επιλέξει. Είναι πιθανό να δούμε τον Αγκιμπού στο «τρίγωνο» του κέντρου, στο 4-3-3. Στο 4-2-3-1 είναι πιο πιθανό το σενάριο (αν ο Μασούρας είναι 100%) να δούμε Ζινκερνάγκελ 10άρι, με Ραντζέλοβιτς και Μασούρα στα άκρα. Αλλά για το 4-3-3 είναι πιο πιθανό να δούμε τον Αγκιμπού στον άξονα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πάει Μπρατισλάβα ο Μασούρας και βλέπουμε

Πάει Μπρατισλάβα ο Μασούρας και βλέπουμε

Ο Έλληνας άσος φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι… Προπονήθηκε και είναι κανονικά στην αποστολή που ταξιδεύει Μπρατισλάβα, πάντως.