Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για την ΑΕΚ ο Πικέ, τρίβει τα χέρια του ο «επενδυτής»!

Έτοιμος για την ΑΕΚ ο Πικέ, τρίβει τα χέρια του ο «επενδυτής»!
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 15:09

Να ο παίκτης που διακαώς έψαχνε ο «επενδυτής» στην ΑΕΚ! Και πάλι όχι στο… 100%, αλλά κοντά σε αυτό, πλησιάζει ο… Ζεράρ Πικέ! Μα είναι δυνατόν; Και όμως… Ο σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα φέρεται να πρότεινε στην ομάδα του να παίξει… τζάμπα, για να δηλωθούν οι μεταγραφές της!

Και πείτε μας τώρα, αν ΑΥΤΟ δεν είναι… ιδανικό για τον «επενδυτή» και τα «θέλω» του για τους παίκτες που φορούν τη φανέλα της ΑΕΚ, τότε τι μπορεί να είναι;! Α, ναι. Το να ΠΛΗΡΩΝΕ κιόλας ο Πικέ, για να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει για την ομάδα του «επενδυτή»! Το είχε πει κάποτε, σε κάτι παίκτες… Ότι κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουν για να παίζουν στην ΑΕΚ. Έτσι είχε μεταφερθεί…

Σκεφτείτε τώρα ο Πικέ να έλεγε… «πληρώνω για παίξω στην Μπαρτσελόνα»! Θα έτρεχε ο «επενδυτής» να τον πείσει για την προοπτική της ΑΕΚ, για την οπαπαρινα και για το πως τα χρήματά του εδώ θα… έπιαναν τόπο.

Αλλά είπαμε… Πλησιάζει σε αυτό που θέλει ο «επενδυτής», το «παίζω τζάμπα», αλλά δεν είναι στο 100%. Ιδανικό θα ήταν το «πόσα να δώσω για παίξω εδώ, ρε παιδιά;»…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης