Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το να πάρει μεταγραφή ο Καμαρά μπορεί να συμβεί, αλλά δεν θα γίνει τζάμπα

Το να πάρει μεταγραφή ο Καμαρά μπορεί να συμβεί, αλλά δεν θα γίνει τζάμπα
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 15:58

Αναφέραμε ξανά πως ο Μαντί Καμαρά είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πιθανώς θα αναχωρήσουν φέτος το καλοκαίρι, από τον Ολυμπιακό. Η Λιλ φέρεται να έχει μπει ξανά, δυνατά, στο παιχνίδι της απόκτησης του νεαρού Αφρικανού χαφ, ο οποίος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 2018 και έχει κάνει ήδη εξαιρετικά πράγματα, με αυτή. Ο Θρύλος έχει πάντα στο μυαλό του την αγωνιστική κάμψη του Καμαρά, παρόλα αυτά, δεν έβαλε ποτέ πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή. Δεν έπαψαν ποτέ να τον στηρίζουν, εντός της ομάδας, ακόμη και όταν έδειχνε να μην είναι στα καλύτερά του αγωνιστικά.

Είναι σαφές, όπως έχουμε επισημάνει, ότι ο Μαντί Καμαρά δεν έχει ξεχάσει την μπάλα. Ούτε πιστεύει κανείς ότι ξαφνικά έγινε από καλός παίκτης, κακός. Δεν ισχύουν αυτά και φυσικά το έδειξε και ο Ολυμπιακός αυτό, στηρίζοντας τον ποδοσφαιριστή του και δίνοντάς του απανωτές ευκαιρίες, για να αποδείξει τη δεδομένη αξία του.

Το να γίνει η μεταγραφή του Καμαρά αυτή τη στιγμή, θα είναι κάτι θετικό και για τον ποδοσφαιριστή, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Είναι όμως ξεκάθαρο, ότι ο Θρύλος δεν έχει βγάλει… στην άκρη τον Καμαρά. Ο Καμαρά υπολογίζεται κανονικά και θεωρείται βασικό κομμάτι της ομάδας. Είτε παίξει είτε δεν παίξει τώρα, στην Μπρατισλάβα, ο Αφρικανός είναι κομμάτι της ομάδας και δη σημαντικό. Και ως τέτοιο αντιμετωπίζεται, από τον οργανισμό των Πειραιωτών. Η Λιλ έχει ενημερωθεί για τις αξιώσεις του Ολυμπιακού, για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, όπως ο Μαντί Καμαρά. Και η μεταγραφή, αν οι Γάλλοι αποφασίσουν να προχωρήσουν με αυτή, δεν θα γίνει… τζάμπα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης